23 Ağustos 2011 Salı

Hala Giggs!

Sanal alem, artık başka bir alem oldu. Ayrı bir dünya. Kendi konuları, kendi geyikleri, kendi ünlüleri, hatta kendi siyasi görüşü gerçek alemden farklı. Gerçi gerçek dediğimiz bu dünyanın sakinleri hergün sanal olanına daha fazla göç ediyor. Mahalle bakkalı dediklerimiz çoktan toprak oldu da, artık en basitinden eve yemek söylemek için bile mouse'un sağ tuşunu kullanıyoruz. Telefonla verdiğimiz yemek siparişleri de tedavülden kalkıyor. Otoriter olmaya çalışıp, sonlara doğru yalvarmaya dönüşen "Böreğin köşesini vermeyin" ilişkimiz de kalmıyor. Sesle bile dokunmuyoruz insana...

Sosyal tartışmaları ve çıkarsamaları sanal ünlülere bırakalım. Zira hem beceremeyiz, hem de burada bir paragraf döktüğüm kelimeleri 140 karaktere sığdıracak edebi zekaya haiz değilim.

Konumuz Premier Lig. Yalansız, dolansız, şaibesiz. Sanal alemin şampiyonlarına, en popülerlerine bakmışlar.

En çok taraftarı olan kulüp facebooka göre Manchester United. United'ın öyle bir topluluğu var ki; toplanıp dövelim deseniz mahalleden Arsenal, Chelsea ve Liverpoollu herkesi çağırmanız lazım.


Twitter'ın en popüler transfer konusu ise Fabregas. Aslında dedikodu demek daha doğru olur zira Sneijder'ın Manchester, Tevez'in Inter transfer olasılıklarının tartışmaları da Charlie Adam, Kun Agüero gibi gerçek transferlerden fazla muhabbete konu olmuş.

Googlesız olmazdı tabii. En çok aranan, en çok taranan, merak edilen, sorulan oyuncu ne Torres, ne Rooney.

O hala Giggs, 100 kere Giggs, 1000 kere Gigs, 165 bin kere Giggs…


Kaynak: EPLTalk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...