9 Ekim 2010 Cumartesi

Litvanya'nın Şansı > Türkiye'nin Şansı

Matematik Mühendisleri, İstatistikçiler, bu işin bilimi ile uğraşanlar 3 gün önce bize durumu açıklamışlar. Oturmuşlar, hesaplamışlar İspanya-Litvanya maçı için İspanya'ya 1.45 vermişler.

Aynı insanlar aynı düşünce yapısı, aynı hesap yöntemleriyle hesaplamışlar Almanya-Türkiye maçını, Almanya galibiyetine 1.40 vermişler.

İspanya'da hiç bir bağı bulunmayan, uluslararası hiç bir başarısı olmayan Litvanya'nın önünde, dünya şampiyonu, dünyanın en iyi takımı, dünyanın en iyi kulüpleri ünvanlarının hepsinin İspanyol olduğu bir dönemde, İspanya'nın şansı 1.45

Stadın yarısının Türk olacağı, Almanya'nın havasını, suyunu, futbolunu, disiplini bilen oyuncuların olduğu, Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası üçüncülükleri bulunan Türkiye'nin önünde, son Dünya Kupası üçüncüsü Almanya'nın şansı 1.40

Matematik bize, Litvanya'nın İspanya önündeki şansının, Türkiye'nin Almanya önündeki şansından daha fazla olduğunu anlatmaya çalışmış. Nitekim İspanya maçının ilk yarısı 0-0, sonucu 3-1 biterken, bizim maç malum 3-0 bitmiş. Yani oradaki 0.5 fark ilk yarı dayanma gücü ve 1 gol.

Biz oturup taktik, diziliş, Mesut...v.s tartışırken meğerse sayılar bize bu takımın şansının bu kadar olduğunu söylemiş.

Meğerse Schuster 3 gün önce, bu takımla Almanya önünde "ne elde edeceğimizi" anlatmaya çalışmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...